Vakantiehuis Villa Gioia in Rosolina Mare, Veneto/Venetië

Villa Gioia

Zonnig vakantiehuis aan zee, dicht bij Venetië. Dit vakantiehuis, verdeeld in verschillende appartementen, bevindt zich op 500 meter van het centrum van het sympathieke toeristische dorpje Rosolina Mare en op 400 meter van het strand.
Het appartement bevindt zich op het gelijkvloers of op de eerste verdieping. Het is eenvoudig en functioneel ingericht voor een zee- en zonvakantie.
Eigen parkeerplaats en terrasje.

Het dorp Rosolina biedt een uitgebreide waaier van diensten voor toeristen (winkels, restaurants, ) om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken. Het is ideaal gelegen voor een bezoek aan Venetië en de rest van de streek.

De verblijfstaks bedraagt 1.43/nacht tot een maximum van 10 per appartement per week. Hij moet betaald worden van 1 juni tot 30 september.

Meer Informatie over Villa Gioia op de site van de aanbieder

Villa Gioia boeken

Vakantiehuis Villa Gioia kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal