Vakantiehuis Vakantie accommodatie Spedalicchio Umbrië 31 personen in Spedalicchio, Umbrië

Vakantie accommodatie Spedalicchio Umbrië 31 personen

Borgo Verde is een bijzondere en sfeervolle plek met verschillende rustieke huizen. De borgo heeft een goede ligging op de top van een heuvel tussen Umbrië en Toscane. Er is een spectaculair 360 graden uitzicht over het glooiende landschap. De huiseigenaar heeft alle huizen van de borgo uit 1433 zorgvuldig gerestaureerd en alle huizen zeer smaakvol en lux ingericht. De borgo bestaat uit accommodatie bestaat uit 5 vakantie huizen. Alle huizen zijn bijzonder en smaakvol ingericht met antieke meubels, terracotta vloeren, openhaarden en adembenemende uitzichten. Bij het zwembad met panoramisch uitzicht zijn ligstoelen en parasols. De kapel van de borgo is een gemeenschappelijke ruimte (voor ontbijt of diner op aanvraag). Op het terrein van de borgo zijn vele schaduwrijke plekjes om te zitten en te genieten van de rustige sfeer of u kunt gebruik maken van de tennisbaan en de sauna. Er is 1 prive-huis in de borgo naast de kapel. Het huis is van een Amerikaan en hij komt maximaal twee keer per jaar. Hij verhuurt het huis niet en hij mag gebruik maken van het zwembad en de tennisbaan.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Spedalicchio Umbrië 31 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Spedalicchio Umbrië 31 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Spedalicchio Umbrië 31 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal