Vakantiehuis Vakantie accommodatie Marsciano Umbrië 4 personen in Marsciano, Umbrië

Vakantie accommodatie Marsciano Umbrië 4 personen

Deze agriturismo met 5 appartementen en zwembad ligt in een rustige vallei in de heuvels ten noorden van Todi. De omgeving bestaat uit velden, wijngaarden, olijfgaarden en bossen. Het is een uitstekende uitvalsbasis om deze unieke regio te ontdekken. Dankzij de gunstige ligging is het ideaal voor interessante excursies naar Perugia, Assisi, Spoleto, Todi, Gubbio en de vele kleine middeleeuwse dorpjes. Er is een grote tuin van 3000 m² waar u kunt genieten van de schaduw van de bomen of van de zon terwijl u op de comfortabele ligstoelen bij het zwembad ligt. De agriturismo is een zorgvuldig gerestaureerd landhuis en de appartementen zijn landelijk en gezellig ingericht. U kunt hier genieten van een vakantie in een echt omgeving. De agriturismo is gebouwd op resten van gebouwen van de benedictijnse monniken. Er zijn een aantal mountainbikes aanwezig, verder kunt u jeu-de-boulen en pingpongen. In de directe omgeving kunt u tenniseen en voetballen. Er is een golf club op 20 km afstand en een manege voor de paardenliefhebbers.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Marsciano Umbrië 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Marsciano Umbrië 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Marsciano Umbrië 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal