Vakantiehuis Vakantie accommodatie Siena Toscane,Siena en omgeving 6 personen in Siena, Toscane,Siena en omgeving

Vakantie accommodatie Siena Toscane,Siena en omgeving 6 personen

De agriturismo van Graaf Luigi bestaat uit enkele gastenkamers, 3 appartementen, een zwembad en een restaurant. De agriturismo ligt op slechts 3 km van Siena tussen de druivenranken en dichtbij de rivier Arbia. Een cipressenlaan leidt naar de heuvel waar de agriturismo en tuin zich bevindt. Appartement Tiglio ligt in een cottage met 1 ander appartement. Het appartement is smaakvol ingericht en is omgeven door olijfbomen. De agriturismo houdt zich voornamelijk bezig met de productie van kwaliteitswijnen waaronder Chianti Colli Senesi en Chianti Superiore. Het is mogelijk om een rondleiding en wijnproeverij te doen. Het restaurant ligt op ongeveer 100 meter van het appartement en hier kunt u seizoensgebonden en locale gerechten proeven waaronder zelfgemaakte pasta, cinta cinese en chianina vlees. Het is ook mogelijk om een 2 uur durende kookworkshop te volgen. Het zwembad ligt op ongeveer 200 meter van het appartement. U heeft hier een spectaculair uitzicht over Siena en de heuvels . Andere leuke excursies zijn een bezoek aan de Crete, Pienza, Montepulciano, Montalcino, en de Chianti. In appartement Tiglio kunt u genieten van een heerlijke vakantie dichtbij Siena.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Siena Toscane,Siena en omgeving 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Siena Toscane,Siena en omgeving 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Siena Toscane,Siena en omgeving 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal