Vakantiehuis Villa Oliveta - 6-8 personen in Pietrasanta, Toscane

Villa Oliveta - 6-8 personen

In de heuvels van Pietrasanta, vlakbij de Toscaanse kustlijn ligt dit leuke vakantieadresje verscholen. De vrijstaande villa heeft een rustige ligging op een uitgestrekt landgoed en wordt omringd door ontelbare olijfbomen. De mediterrane villa is recent gerenoveerd door de vriendelijke eigenaar. Als we naar binnenlopen zien we dat het huis met veel charme en stijl is ingericht. De eigenaar verteld dan ook vrolijk en vol passie dat hij designer is en dit één van zijn afgeronde projecten is. Als we even later de ruime tuin inlopen, richting het zwembad, zien we de luxe ligbedden waar je op een warme zomerse dag lekker kunt relaxen. Vanaf hier heb je een panoramisch uitzicht over de rest van de omgeving. En als je goed kijkt zie je in de verte de kust van de Versilia liggen, schitterend! Het vele groen, de karakteristieke olijfbomen, het uitzicht en de luxe ligbedden langs het zwembad maken dit adresje tot een droomplekje voor rustzoekers. Eigenlijk is het ideaal gelegen om van de rust te genieten maar tegelijkertijd zit je dichtbij de bekende badplaatsen van Versilia met haar mooie stranden. Ook zijn de leuke plaatsen Lucca, Siena en San Gimignano allemaal te bezoeken vanaf dit vakantieadresje. En na een dag eropuit kun je heerlijk in eigen tuin op de veranda de dag afsluiten met een lekker drankje. Salute!

Meer Informatie over Villa Oliveta - 6-8 personen op de site van de aanbieder

Villa Oliveta - 6-8 personen boeken

Vakantiehuis Villa Oliveta - 6-8 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal