Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen in Cortona, Toscane

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen

Villa Elena is een prachtig vrijstaand vakantiehuis op het platteland in Toscane met een panoramisch uitzicht over de vallei. De villa is in de buurt van de antieke Etruskiche stad Cortona en het Trasimeno meer. Het ligt op een strategische positie om steden in Toscane en Umbrië te ontdekken. De villa bestaat uit 4 appartementen maar wordt verhuurt als één villa. Het is daarom een ideale villa voor vrienden of familie's die samen op vakantie willen maar ook gesteld zijn op hun eigen privacy. Drie appartementen zijn in het hoofdgebouw en één appartement is in de dependance. Het ligt tussen de olijfbomen, bomen, struiken en bloemen en het is een goede plek voor een ontspannen vakantie. De villa heeft houten balken aan het plafond en cotto tegels op de vloeren en de inrichting is landelijk Toscaans en elegant. De dependance ligt op enkele meters afstand van het hoofdgebouw en vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht. Vanuit de tuin komt u bij het zwembad. Hier zijn parasols en ligstoelen, ideaal om te relaxen. De eigenaar van de villa produceert biologische wijn en olijfolie e u deze producten ter plekke kopen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal