Vakantiehuis Vakantie accommodatie Lingua Sicilië 5 personen in Lingua, Sicilië

Vakantie accommodatie Lingua Sicilië 5 personen

Villa Giulia is het resultaat van een authentieke restauratie van een oud Eolisch huis. Mooi meubilair en de nabijheid van de zee combineert comforteisen en de grote charme van de typische Eolische huizen. Opgefrist door een zachte zeebries aan de voorzijde en aan de andere kant van het huis een prachtig uitzicht op de berg Fossa delle Felci en de wijngaarden van de legendarische wijn Giulia Malvasia. De Villa bestaat uit 2 appartementen, elk met een onafhankelijke toegang voor een maximale capaciteit van 12 gasten. Deze eilandengroep maakt deel uit van UNESCO werelderfgoed!

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Lingua Sicilië 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Lingua Sicilië 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Lingua Sicilië 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal