Vakantiehuis Vakantie accommodatie Lentini Sicilië 6 personen in Lentini, Sicilië

Vakantie accommodatie Lentini Sicilië 6 personen

Lentini Sicilia is een leuke vakantiewoning tussen de Etnavulkaan en de zee. Het is een ruim vakantieappartement op de eerste etage in een vakantiehuis met rustige ligging. De zee is op 10 minuten rijden. Ideaal voor een relax-, zee- en/of strandvakantie of om de interessante omgeving te bezoeken: de Siciliaanse kust, Catania, de Etna, Siracusa en de rest van deze prachtige regio. In de omgeving zijn diverse plaatsen die een bezoek meer dan waard zijn (van 6km tot 100km afstand) zoals: de steden van de Siciliaanse Baroque (Noto, Modica, Palazzolo, Scicli, Ragusa, Catania), belangrijke archeologische plaatsen (Siracusa, Eloro, Megara) en natuurparken (Vendicari, Cava Grande di Avola met zijn canyons en meertjes, Pantalica). Recreatieparken zoals Etnaland en Acquapark Melilli en voor de nachtliefhebbers nightclubs zoals Banacher, Cucaraca. U kunt in alle rust heerlijk genieten van de zon en deze combineren met culturele, artistieke en historische bezienswaardigheden in de omgeving.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Lentini Sicilië 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Lentini Sicilië 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Lentini Sicilië 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal