Vakantiehuis Villa Insoglio in Montelopio, San Gimignano

Villa Insoglio

Mooie vrijstaande villa met privé zwembad gelegen in de heuvels tussen Volterra, San Gimignano en Pisa. De villa is gerestaureerd met behoud van de originele architectonische kenmerken en beschikt over alle comfort. De tuin die om de villa ligt is zeer verzorgd en biedt een mooi zwembad waar de gasten zich kunnen ontspannen. Ideaal gelegen om interessante plaatsen zoals Pisa, Lucca, Volterra, San Gimignano en de kust van Versilia makkelijk te kunnen bereiken. Extra faciliteiten ter plaatse te betalen: Hulp in de huishouding beschikbaar tegen € 15,- / per uur. Het is mogelijk lunches en diners met typisch Toscaanse gerechten, wijn- en gastronomie excursies, kookcursussen en excursies met gids naar de kunststeden te organiseren.

Meer Informatie over Villa Insoglio op de site van de aanbieder

Villa Insoglio boeken

Vakantiehuis Villa Insoglio kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal