Vakantiehuis Vakantie accommodatie Poggio Catino Rome / Lazio 13 personen in Poggio Catino, Rome / Lazio

Vakantie accommodatie Poggio Catino Rome / Lazio 13 personen

Villa Catino is een grote villa met een cottage in de Sabina streek bij het stadje Poggio Catino. De heuvels van de Sabina zijn uitlopers van de Apennijnen, met hoogtes tot 1200 meter. Overal zie je olijfgaarden en wijngaarden. De villa is van alle gemakken voorzien. Er is een welnes room tegen betaling met jacuzzi voor 6 personen, fitness toestellen en een kamer met een grote tv waar je 3d films kan kijken. Met de ingang van de wellness-kamer kunnen we de ontspannende hut van Canadese spar vinden die tegelijkertijd maximaal 4 personen tegemoet kan komen. Het heeft een infrarood SAUNA instelbare tot 60 graden en kan ook worden gebruikt voor 7-kleuren CROMOTERAPY of AROMATERAPY ionizer, het heeft een OZONE sanitizer en is uitgerust voor maximale ontspanning van de CD-USB-radio speler. De kosten kunnen ter plaatse worden geregeld. Verder is er een ruime tuin mer een vijver, een biljarttafel en speeltoestellen voor kinderen. De inrichting van de villa is romantisch en gezellig. De villa is een ideale plek om te relaxen, in de tuin een boek te lezen of om in de jacuzzi te ontspannen. Maar het is ook een uitstekende uitvalsbasis om de leuke dorpjes en de kastelen in de buurt te bezoek of om een wandeling te maken. Ook een bezoek aan Rome behoort tot de mogelijkheden. Geniet met een grote groep vrienden of familie van een vakantie in deze villa.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Poggio Catino Rome / Lazio 13 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Poggio Catino Rome / Lazio 13 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Poggio Catino Rome / Lazio 13 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal