Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sannicola Puglia 8 personen in Sannicola, Puglia

Vakantie accommodatie Sannicola Puglia 8 personen

Dit comfortabele appartement, samen met anderen, is een elegant complex in Sannicola. Het goed verzorgde appartement is ingericht met aandacht voor details, veel licht, comfortabel en het biedt alle comfort en diensten die u nodig kunt hebben tijdens uw vakantie. De villa is omgeven door een groen park (ongeveer 1500 m2), gedeeltelijk omheind. De tuin, gedeeld met de gasten van de andere appartementen, staat tot uw beschikking om aangename momenten van rust en ontspanning door te brengen: ook tijdens de heetste dagen kunt u afkoelen door een duik te nemen in het zwembad en vervolgens in de zon lekker op te drogen. Bij zonsondergang kunt u een heerlijk glas wijn drinken op het panoramische terras, zodat u op het meest magische moment van de dag kunt genieten van het omringende landschap.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Sannicola Puglia 8 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Sannicola Puglia 8 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sannicola Puglia 8 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal