Vakantiehuis Appartement Palazzo Romasi Arco - 2-4 personen in Alessano, Puglia (Apulië)

Appartement Palazzo Romasi Arco - 2-4 personen

Via een smal straatje in het oude centrum van Alessano komen we aan bij dit unieke vakantieadresje. We worden hartelijk ontvangen door de eigenaren. Als we een praatje maken vertellen zij ons trots dat de appartementen van Palazzo Romasi zijn gelegen in een oud paleis, gebouwd rond 1400 - 1700. Mijn mond valt bijna open van verbazing, overal waar ik kijk zie ik luxe en comfort gecombineerd met de prachtige antieke details die het paleis rijk is. Deze combinatie zorgt ervoor dat het paleis een oase van rust uitademt. 'Yes' denk ik, dit wordt genieten! Het paleis heeft een gezamenlijke tuin met een zwembad waar je lekker kunt relaxen. Ook een uitje naar het strand behoort tot de mogelijkheden want het strand Marina di Novaglie en het zandstrand Marina di Pescoluse zijn goed te bereiken. Binnen een mum van tijd sta je met je blote voeten in het blauwe zeewater. Het paleis is gelegen op loopafstand van verschillende leuke winkeltjes en restaurants in het plaatsje Alessano. Hier kun je na een dag strand aanschuiven voor een lekker diner. In de omgeving zijn er vele dorpen en steden die ook zeker een bezoek waard zijn zoals het zuidelijkste stadje van Puglia: Leuca, Maglie, het havenstadje Gallipoli en Otranto.

Meer Informatie over Appartement Palazzo Romasi Arco - 2-4 personen op de site van de aanbieder

Appartement Palazzo Romasi Arco - 2-4 personen boeken

Vakantiehuis Appartement Palazzo Romasi Arco - 2-4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal