Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 4 personen in Pistoia, Noord-Italië,Toscane

Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 4 personen

Agriturismo La Torricella is een klassieke boerderij, met een mooi typisch landschap er om heen en is geheel gerestaureerd in 2000. Er zijn in totaal 12 appartementen. De appartementen zijn in een typische Toscaanse stijl gebouwd en zijn verzorgd ingericht. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond.Het complex wordt omringd door olijfbomen. De appartementen zijn in een typische Toscaanse stijl en zijn verzorgd ingericht. Alle appartementen bevinden zich op de begane grond. Ook is het complex voorzien van een grote tuin en een mooi zwembad, waar de kinderen lekker kunnen spelen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pistoia Noord-Italië,Toscane 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal