Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sorrento Napels / Campania 4 personen in Sorrento, Napels / Campania

Vakantie accommodatie Sorrento Napels / Campania 4 personen

Appartement op de eerste verdieping met lift in het centrum van Sorrento, op tien minuten lopen van het strand. Het appartement is comfortabel, gezellig, ruim en licht. Het appartement ligt in het centrum van Sorrento. Een perfecte plek voor mensen die van de levendige stad Sorrento willen genieten met winkels, restaurants en barretjes. Het treinstation ligt op slechts 5 minuten lopen. Perfect om Pompei, Ercolano en Napol te bereiken. Het strand van Marina Piccola ligt op minder dan een kilometer afstand en is gemakkelijk bereikbaar, ongveer 10 miuten wandelen. Andere mooie stranden zijn Meta en Regina Giovanna. Bezoek ook de Amalftaanse kust met de meest suggestieve plaatsen zoals Capri, Ravello, Positano en Amalfi.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Sorrento Napels / Campania 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Sorrento Napels / Campania 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sorrento Napels / Campania 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal