Vakantiehuis Vakantiehuis Porticciolo - 3-5 personen in Levanto, Ligurië

Vakantiehuis Porticciolo - 3-5 personen

Hoog gelegen, in een schilderachtig dorpje in de regio Ligurië komen we aan bij vakantiehuis Porticciolo. Het vrijstaande huisje ligt naast het kerkje van het dorp. Deze is beschut door de bergen die kenmerkend zijn voor de prachtige kust van Ligurië. Vanaf hier heb je een mooi uitzicht over het Mediterrane landschap met olijfbomen, de bergen en in de verte de zee. De inrichting is eenvoudig maar compleet. Als we even later door de deuren naar buiten lopen, zien we dat er een terras is dat gedeeltelijk overdekt is. Hier kun je gezellig een drankje drinken met de familie of je partner. Ook is er een kleine draagbare barbecue, ideaal om buiten te eten. Wil je de omgeving ontdekken? Dan zit je hier goed want er is genoeg te doen. Vlakbij liggen de mooie stranden van de Ligurische kust. Hier kun je gerust een hele dag zonnebaden. Ook het leuke plaatsje Levanto met allerlei winkels, stranden en een kleine haven is goed te bereiken. Tevens een bezoekje waard zijn, het Park van de "Cinque Terre", Portovenere, Lerici, Portofino en Forte dei Marmi.

Meer Informatie over Vakantiehuis Porticciolo - 3-5 personen op de site van de aanbieder

Vakantiehuis Porticciolo - 3-5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantiehuis Porticciolo - 3-5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal