Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sassoferrato Le Marche 6 personen in Sassoferrato, Le Marche

Vakantie accommodatie Sassoferrato Le Marche 6 personen

Deze charmante villa is sfeervol ingericht en beschikt over een ruime tuin met een groot zwembad. De ruime pergola in de tuin kan doormiddel van gordijnen worden afgesloten en is een ideale plek om nog even na te genieten van een heerlijke vakantiedag. Vanuit de tuin kijk je prachtig weg over het mooie heuvelachtige landschap in de omgeving. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in Sassoferrato een plaatsje op slechts 4 kilometer afstand. De tennisliefhebber kan zijn hart ophalen op de tennisbaan in het dorp. De historische stad Pergola ligt op 18 kilometer afstand is zeker een bezoekje waard. Op slechts 20 kilometer afstand liggen de grotten van Frasassi dit groot grottenstelsel ligt in een groot natuurpark. De grotten zijn in 1948 ontdekt door een lokale boer en inmiddels is er circa 13 kilometer aan stalagmieten en stalactieten ontdekt. Onder leiding van een gids kunnen diverse tochten gemaakt worden. Op 45 kilometer afstand in Apiro ligt een groot waterpaleis met diverse glijbanen en andere vormen van vertier, leuk voor de kinderen. Aangezien de woning nabij de grens met Umbrië ligt, is een bezoek aan deze provincie ook zeker de moeite waard.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Sassoferrato Le Marche 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Sassoferrato Le Marche 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sassoferrato Le Marche 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal