Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 2 personen in Pergola, Le Marche

Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 2 personen

Midden in Italië, in het prachtige heuvellandschap van Le Marche, in de provincie Pesaro-Urbino en vlak bij het pittoreske dorpje Pergola, ligt een gerestaureerde boerderij uit 1670, die over vijf sfeervolle appartementen beschikt en waar u uiterst gastvrij ontvangen wordt in een serene en rustige omgeving. Het appartement Sole & Luna, geschikt voor twee personen, is via een aantal trappen bereikbaar. De toegang bereikt u via twee ruime privé terrassen. Hier kunt u heerlijk in de zon of schaduw genieten van een goed glas wijn uit de streek. Vanaf beide terrassen heeft u een adembenemend uitzicht over het heuvellandschap van de regio. Het appartement is ingericht naar het thema Zon & Maan. Door de verschillende kleurencombinaties heeft de woonkamer/keuken een zonnige en frisse uitstraling gekregen. Na de ‘Zon’ (Sole) daalt u via een korte trap af naar de ‘Maan’ (Luna), waar een aparte slaapkamer is gesitueerd. Naast de slaapkamer bevindt zich de badkamer. In de badkamer is mozaïekwerk toegepast om het thema Maan speciaal te accentueren, en zelfs in de spiegel vindt u de tekens van de dierenriem terug. De omgeving biedt vele mogelijkheden: cultuur, natuur, wandel- en fietsmogelijkheden, maar ook gezelligheid, lekker eten en wijnproeven.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 2 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 2 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pergola Le Marche 2 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal