Vakantiehuis Vakantie accommodatie Fratte Rosa Le Marche 13 personen in Fratte Rosa, Le Marche

Vakantie accommodatie Fratte Rosa Le Marche 13 personen

Casa Lubachi is een mooie, gerestaureerde villa in een heuvelachtig landschap met wijngaarden en olijfbomen. De villa ligt op 36 km van de zee en het strand. De villa heeft houten balken aan het plafond en is ingericht met antieke meubels. Het is een elegant en sfeervol huis. In de tuin is een terras om buiten te eten en er is een houtoven en een barbecue aanwezig. Vanuit de ruime tuin heeft u een prachtig uitzicht. Bij het zwembad zijn parasols en ligbedden en u kunt hier heerlijk relaxen en genieten. De villa is dichtbij het ommuurde middeleeuwse stadje Fratte Rosa dat boven op een heuvel is gelegen. Vanaf Fratte Rose heeft u één van de mooiste uitzichten van het gebied. Het stadje staat bekend om de terracotta potten en vazen en de goede wijn. Het is ook een strategische positie om leuke steden te bezoeken waaronder Urbino, Mondavio, Pergola, Cagli, Montemaggiore al Metauro, Fano, Pergola, Torre San Marco en de Adriatische kust.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Fratte Rosa Le Marche 13 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Fratte Rosa Le Marche 13 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Fratte Rosa Le Marche 13 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal