Zoek
{if}
Rosa Semeraro App Ostuni

Rosa Semeraro App Ostuni

Met een elegant en comfortabel interieur biedt dit vakantiehuis alle ingrediënten voor een onvergetelijke vakantie in Italië. Het is voorzien van een bubbelbad en het vormt een uitstekende uitvalsbasis voor vakanties met je partner.

De regio biedt prachtige wandelroutes en met de centra van Ostuni en Cistersino op respectievelijk 7 en 6 kilometer afstand, heb je alles op korte afstand. De zee bevindt zich op slechts 15 km van de accommodatie en het dichtstbijzijnde restaurant is, evenals de dichtstbijzijnde supermarkt, niet meer dan 1 km van het verblijf verwijderd.

Gasten hebben hier de mogelijkheid om de delicatessen van regio te proeven: onder andere aubergine parmigiana, tuinbonen en witlof. Er is een keuken die is voorzien van alle gemakken en de woonkamer beschikt over airconditioning. De eigenaar biedt een gratis fles mousserende wijn aan alle gasten die de het bubbelbad boeken.

Rosa Semeraro App Ostuni Vakantiehuis in Italië - Apulië - Ostuni

Uitgebreide informatie
er Rosa Semeraro App Ostuni Rosa Semeraro App Ostuni Rosa Semeraro App Ostuni Rosa Semeraro App Ostuni Rosa Semeraro App Ostuni Rosa Semeraro App Ostuni Rosa Semeraro App Ostuni