Zoek
{if}
I TRULLI DI MONTEPIZZUTO

I TRULLI DI MONTEPIZZUTO

Een geweldige vakantie wacht op je in deze prachtige trullo in het Italiaanse Fasano. Het is een unieke manier om je vakantie te vieren en de woning is bovendien voorzien van alle gemakken, zoals een gedeeld zwembad, airconditioning, een tuin en een binnen- en buitenkeuken. Ideaal voor stellen of gezinnen.

De liefhebber kan een balletje slaan bij de nabijgelegen golfclub (10 km) en een bezoek aan de centra van Fasano (10 km), Ostuni (17 km) en Cisternino (4 km) is zeer de moeite waard. Je kunt in de omgeving heerlijk wandelen.

De woning is volledig gerestaureerd met behoud van de authentieke kenmerken. In de patio met waterdichte overkapping bevindt zich een grote keuken en een barbecue waar je de lekkerste maaltijden op kunt bereiden. Een grote tuin met een gedeeld buitenzwembad dat kan worden verwarmd staat eveneens ter beschikking van de gasten van deze trullo. De groenten die worden geteeld op het landgoed zijn te koop en kunnen onafhankelijk van elkaar worden geoogst.

I TRULLI DI MONTEPIZZUTO Vakantiehuis in Italië - Apulië - FASANO

Uitgebreide informatie
er I TRULLI DI MONTEPIZZUTO I TRULLI DI MONTEPIZZUTO I TRULLI DI MONTEPIZZUTO I TRULLI DI MONTEPIZZUTO I TRULLI DI MONTEPIZZUTO I TRULLI DI MONTEPIZZUTO I TRULLI DI MONTEPIZZUTO