Vakantiehuis Villa Luigi in Rignano Sull'arno, Valdarno

Villa Luigi

Mooie villa uit de 17e eeuw met een rustige en panoramische ligging in de heuvels van de Valdarno, slechts op 15 km van Florence verwijderd. De villa was vroeger het zomerhuis van de Italiaanse fysicus Enrico Fermi (Nobelprijs winnaar in 1938). Het huis is omgeven door een groot park (10.000 m2) en heeft een bovengronds privé zwembad. Het interieur is mooi gemeubileerd met enkele antieke stukken. De eigenaren leven in een gedeelte van de villa, met eigen entree. De toegang naar het huis gaat over een onverharde weg van circa 500 meter. Extra services ter plaatse te betalen: Baby bed op aanvraag beschikbaar (€ 15,00 per week). Huishoudelijke hulp op verzoek (€ 10,00 per uur). Het is mogelijk de producten van het landgoed te proeven. Kookservice beschikbaar op aanvraag voor de bereiding van mooie diners met de lokale producten (truffels en een steak van het “Chianina” rund). Op verzoek is het ook mogelijk de schapen en de vee- en paardenstallen te bezichtigenen. Kooklessen kunnen worden georganiseerd. Fietsen te huur (4 fietsen beschikbaar € 8,00/per dag/ elk. Ook zijn er quads te huur (prijzen op aanvraag). Wasserij service.

Meer Informatie over Villa Luigi op de site van de aanbieder

Villa Luigi boeken

Vakantiehuis Villa Luigi kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal