Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pupaggi Umbrië 6 personen in Pupaggi, Umbrië

Vakantie accommodatie Pupaggi Umbrië 6 personen

In het oosten van Umbrië, niet ver van de grens met Marche en aan de rand van natuurpark Monti Sibillini ligt het landgoed met daarop een kasteel en enkele oude boerenwoningen. Het strategisch gelegen kasteel diende in de middeleeuwen ter bescherming van de stad Spoleto tegen aanvallen vanuit Marche. Dit appartement bevindt zich in de oude boerenwoning die het dichtst bij het kasteel ligt. Een robuuste stenen trap leidt vanaf het gazon naar het op de eerste verdieping gelegen appartement. De ruime woonkeuken is voorzien van een terracotta vloer en houten meubels. U kunt voor de woning heerlijk buiten zitten, maar ook bij het zwembad is het goed vertoeven. Geniet van de zon op een van de ligbedden en neem af en toe een verfrissende duik. Winkels vindt u in het op 8 kilometer afstand gelegen Sellano. Rondom het kasteel liggen eeuwenoude bergdorpjes die via kronkelige wegen te bereiken zijn. Het prachtige natuurpark Monti Sibillini nodigt uit tot het maken van fantastische wandelingen langs idyllische meertjes en ruige bergtoppen. Of rijd dwars door het natuurpark richting Marche en geniet onderweg van zowel de natuur van Umbrië als de natuur van Marche.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Pupaggi Umbrië 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Pupaggi Umbrië 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Pupaggi Umbrië 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal