Vakantiehuis Vakantie accommodatie Mantignana Umbrië 2 personen in Mantignana, Umbrië

Vakantie accommodatie Mantignana Umbrië 2 personen

Deze agriturismo ligt in heuvels ten noorden van Corciano op ongeveer 350 meter hoogte en is omgeven door eeuwenoude bossen en olijfbomen. Corciano is één van de mooiste dorpjes in Italië en ligt tussen Perugia en het Trasimenomeer. De boerderij dateert uit 1500 en is zorgvuldig gerestaureerd, met behulp van oude materialen. In totaal zijn er 3 appartementen en 2 gastenkamers. Appartement La Pergola is sfeervol en landelijk ingericht met antieke meubels. Het appartement ligt in een voormalige schuur naast de tuin. Ideaal om ’s avonds te genieten van een diner en een glas locale wijn op het terras in de tuin. Vanaf het gemeenschappelijke zwembad heeft u uitzicht over de vallei met eikenbomen en olijfgaarden. In de agriturismo wordt biologische extravergine olijfolie geproduceerd en u kunt olijfolie, jam en wijn kopen in de agriturismo. Op aanvraag is het mogelijk om te ontbijten in de agriturismo met locale producten. In de omgeving zijn mogelijkheden om te wandelen en te fietsen. Leuke steden die gemakkelijk bereikbaar zijn zoals Perugia, Spoleto, Gubbio, Todi, Città di Castello, Cortona, Arezzo zijn de moeite waard om te bezoeken.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Mantignana Umbrië 2 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Mantignana Umbrië 2 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Mantignana Umbrië 2 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal