Vakantiehuis Vakantie accommodatie Lippiano Umbrië 14 personen in Lippiano, Umbrië

Vakantie accommodatie Lippiano Umbrië 14 personen

Villa Lippiano is gelegen in de heuvels op 800 meter hoogte in de buurt van Arezzo met uitzicht over de heuvels in Umbrië en Toscane. Vanuit de villa kunt je genieten van een prachtig uitzicht over de groene heuvels van het Toscaanse platteland. Het is een ideale plek voor liefhebbers van rust en privacy. Er zijn genoeg mogelijkheden om te wandelen in de buurt. De villa is volledig ondergedompeld in de natuur met kastanje bomen en herten die je ’s morgens vroeg kan zien. De villa bestaat uit 4 appartementen en 1 appartement wordt bewoond wordt door de huiseigenaar. De andere 3 appartementen zijn voor de gasten. De appartementen zijn smaakvol gerestaureerd en gezellig ingericht. Op het terras is een grote tafel waar alle gasten samen kunnen dineren. Het is een ideale villa voor een groep gasten op vakantie maar die ook gesteld zijn op hun eigen privacy. De huis eigenaars zijn heel discreet, maar staan altijd klaar om excursies in de omgeving aan te bevelen. Voor de gasten is er een mooi zwembad met panoramisch uitzicht naast de villa.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Lippiano Umbrië 14 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Lippiano Umbrië 14 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Lippiano Umbrië 14 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal