Vakantiehuis Vakantie accommodatie Baschi Umbrië 6 personen in Baschi, Umbrië

Vakantie accommodatie Baschi Umbrië 6 personen

Dit grote appartement is gesitueerd in een oude gerestaureerde boerenwoning, gelegen op een landgoed in het zuiden van Umbrië. Het is een van de grootste landgoederen van Umbrië; meer dan 1.200 ha is begroeid met bossen, wijngaarden, olijfgaarden, akkerland en weilanden. In de boerenwoning bevinden zich drie appartementen; twee in het hoofdgebouw en een in de oude hooischuur. Vanaf het gazon voor de woning leidt een stenen trap omhoog en bereikt u via een kleine veranda het appartement. Terracotta tegels op de vloer, houten balkenplafonds, robuuste houten meubels waarvan een deel vroeger in het Castello di Corbara heeft gestaan; het hele appartement ademt de typisch Umbrische sfeer. De open haard in de woonkamer zorgt voor een behaaglijke warmte op koelere dagen. Geniet voor de woning buiten van de zon of zoek een plekje op bij het zwembad. Maak ook eens een uitstapje naar het stadje Todi met haar prachtige Piazza del Popolo of naar de stad Orvieto, waar een van de mooiste gotische kerken van Italië staat. Ook Perugia en Assisi zijn prima bereikbaar. En dan is daar nog de op 130 kilometer afstand gelegen stad die geen introductie behoeft: Rome!

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Baschi Umbrië 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Baschi Umbrië 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Baschi Umbrië 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal