Vakantiehuis Agriturismo Le Mandrie - 2 personen in Assisi, Umbrië

Agriturismo Le Mandrie - 2 personen

Agriturismo Le Mandrie is hoog gelegen tussen de eigen olijfbomen en bossen met een panoramisch uitzicht over Assisi en haar prachtige groene omgeving. Agriturismo Le Mandrie is een oude boerderij (XI eeuw) en na jarenlange renovatie is het nu een heerlijke accommodatie met een restaurant, bar, zwembad, fitnessruimte en wellness faciliteiten. De agriturismo is duurzaam en biologisch en werkt o.a. met zonne-energie. Bij het zwembad zijn er ligbedden en parasols aanwezig. Er een gemeenschappelijke tuin met voldoende zitmogelijkheden, er is dus geen terras direct bij de appartementen. Wil je extra ontspannen dan kun je gebruik maken van de wellness, met een sauna en hammam. De gehele oppervlakte van de agriturismo bestaat uit 40 hectare en is gelegen in het UNESCO National Parco del Monte Subasio. Onder andere het bekende wandelpad: via Francigena is vanuit de accommodatie te bewandelen.

Meer Informatie over Agriturismo Le Mandrie - 2 personen op de site van de aanbieder

Agriturismo Le Mandrie - 2 personen boeken

Vakantiehuis Agriturismo Le Mandrie - 2 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal