Vakantiehuis Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 6 personen in Grosseto, Toscane,Toscaanse Kust

Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 6 personen

Il Pozzino bestaat uit 8 appartementen en een vrijstaand vakantiehuis. De appartementen zijn zeer comfortabel en sfeervol ingericht en beschikken over airconditioning. Ze kunnen per type qua indeling van elkaar verschillen. Je kunt kiezen uit vier verschillende type woningen. Het appartement van 60m² op de begane grond en de eerste verdieping, het luxe appartement van 75m² voor vier personen. Grote gezinnen (6 personen) kunnen kiezen voor het appartement van 70 mw en dan hebben we ook nog een vrijstaand vakantiehuis van 65m² met eigen tuin en bbq. Ook de appartementen hebben een zitje en balkon.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal