Vakantiehuis Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 16 personen in Grosseto, Toscane,Toscaanse Kust

Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 16 personen

Villa Maremma is een prachtige villa op een heuvel, omgeven door mooie wijngaarden in de Maremma-streek. Er is een prachtig uitzicht van 360 graden, dat reikt van de zee tot het groen van de Maremma streek. De villa is licht, elegant, comfortabel en met warme kleuren ingericht. Het is ideaal voor een grote familie of een groep vrienden. De tuin is prachtig met alle bloemperken en mediterrane kruiden, verspreid langs het gazon. Er is een zwembad, een kinderzwembad en een jacuzzi. De villa bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond is een wellness- en fitnessgedeelte en een biljartkamer aanwezig. Het strand en de zee is op 8 km afstand van de villa. De villa is een ideale uitvalsbasis voor uitstapjes naar unieke plaatsen zoals Talamone, Castiglion della Pescaia, Argentario, Pitigliano, Sorano en de thermen. De beheerders die op het terrein van de villa in een dependance wonen, maken op aanvraag diners of lunches klaar met allerlei locale specialiteiten. Daarnaast organiseren zij op aanvraag ook wijnproeverijen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 16 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 16 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Grosseto Toscane,Toscaanse Kust 16 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal