Vakantiehuis Vakantie accommodatie Gavorrano Toscane,Toscaanse Kust 6 personen in Gavorrano, Toscane,Toscaanse Kust

Vakantie accommodatie Gavorrano Toscane,Toscaanse Kust 6 personen

In het hart van de Toscaanse Maremma, op 18 km van het strand en de zee ligt een vakantiehuis met 2 comfortabele en gezellig ingerichte appartementen. Het huis is omgeven door een wijngaard en een olijfboomgaard en ligt in de Metallifere heuvels dichtbij Gavorrano. Het appartement is bereikbaar via 5 traptreden. Er is een grote tuin van ongeveer een hectare met een elegant biodesign zwembad. Dit is een natuurlijk zwembad met een vorm die perfect past bij het landschap. Het zwembad heeft kristalhelder en zoutwater en er is ook hydromassage. Er zijn 8 fietsen beschikbaar (op aanvraag). Verder is er een voetbalveld en volleybal veld en een barbecue. Het gebied is uitermate geschikt om te mountainbiken of paardrijden. In dit deel van de Maremma zijn verschillende wijnboeren voor heerlijke locale wijn en ook olijfolie kunt u op verschillende plekken kopen. De kust van de Golf van Follonica tot Castiglione della Pescaia bestaat uit stranden met helder water en ondiep water, ook ideal voor kinderen. Aan de kust kunt u zeilen, surfen, windsurfen, kite-surfen en kanoën. Twee prachtige baaien zijn Cala Martina en Cala Violina.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Gavorrano Toscane,Toscaanse Kust 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Gavorrano Toscane,Toscaanse Kust 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Gavorrano Toscane,Toscaanse Kust 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal