Vakantiehuis Vakantie accommodatie Chianni Toscane,Toscaanse Kust 6 personen in Chianni, Toscane,Toscaanse Kust

Vakantie accommodatie Chianni Toscane,Toscaanse Kust 6 personen

Landelijk, rustig gelegen gerenoveerd (juni 2014) vakantiehuis op eerste en tweede verdieping. Deel van een voormalige olijfboerderij op een panoramische plek met een prachtig uitzicht over de vallei met in de verte Volterra. Chianni, op ongeveer 2,5 km, is een dorp met o.a. dorpswinkels en restaurants. Het huis is onlangs gerenoveerd in de oude Toscaanse stijl, met moderne voorzieningen en een gemeenschappelijk omheind zoutwaterzwembad. U deelt dit zwembad met twee andere appartementen. Vóór het huis is er een mooi voorportaal met grote tafel, bbq en zweefparasol. Ideaal gelegen voor liefhebbers van wandelen en mountainbiken. Vanaf het huis kunt u heerlijk wandelen door de heuvels met wijn- en olijfboomgaarden. Dit huis is comfortabel voor jong en oud. Het heeft twee slaapkamers en twee badkamers, waarvan één met ligbad. Bedbank in de woonkamer. Kinderen kunnen naar hartelust buiten spelen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Chianni Toscane,Toscaanse Kust 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Chianni Toscane,Toscaanse Kust 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Chianni Toscane,Toscaanse Kust 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal