Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sarteano Toscane,Siena en omgeving 5 personen in Sarteano, Toscane,Siena en omgeving

Vakantie accommodatie Sarteano Toscane,Siena en omgeving 5 personen

Elena is een rustiek huis naast een kasteel uit 1465 op een landgoed in een idyllisch deel van Toscane met iepen, dennen, wijngaarden en olijfbomen tussen de Val di Chiana en Val D'Orcia. Het gebied staat ​​bekend om de productie van goede wijnen en kazen. Het platteland erom heen maakt deel uit van het landgoed waar Chianti-wijn en olijfolie wordt geproduceerd. Elena was ooit de woning voor het personeel van het kasteel. Het is een eenvoudig ingericht huis met een privétuin en terras waar je heerlijk kan genieten van je vakantie. Er is een zwembad dat je deelt met de andere rustieke vakantiehuizen en het kasteel. Kom je genieten van een vakantie op het Toscaanse platteland? Heb je iets te vieren, zoals een huwelijk of bijzondere verjaardag? Op het kasteel en de landhuizen kun je feesten en bruiloften organiseren voor groepen tot vijftig personen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Sarteano Toscane,Siena en omgeving 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Sarteano Toscane,Siena en omgeving 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Sarteano Toscane,Siena en omgeving 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal