Agriturismo I Pitti

in Serravalle Pistoiese, Toscane

Natuur, kunst en ontspanning in het hart van Toscane

Heel ruim terrein. Ook al zijn alle appartementen verhuurd, je hebt nooit het gevoel dat het druk is. En een lekker zwembad midden tussen het groen. Topper! Een favoriet agriturismo van Suzan En Jelle, Amsterdam
900900 0 3400133 509476

Agriturismo I Pitti

Het telt twee verdiepingen en was waarschijnlijk een halteplaats op de oude weg die Lucca met Pistoia verbond. Het verhaal gaat dat zelfs Leonardo da Vinci hier nog overnacht heeft.

Het landgoed van I Pitti ligt op een prachtige locatie vlakbij de belangrijkste artistieke en culturele centra van Noord-Toscane, zoals Florence, Lucca, Pisa, Pistoia, Prato,het naastgelegen Montecatini Terme en Vinci, de geboorteplaats van Leonardo. De boerderijwoning ligt te midden van een olijfboomgaard.

De magie van het verleden...

Het gebouw is gerestaureerd met behoud van de oorspronkelijke architectuur waardoor een deel van zijn geschiedenis behouden is gebleven en zichtbaar blijft. Gasten hebben de keuze uit zes appartementen, elk met een eigen ingang en voorzien van een comfortabelewoonkamer met een slaapbank en een kitchenette. Alle slaapkamers hebben eenbadkamer en suite.

...en het comfort van het heden

Natuurstenen muren, terracotta- en houten vloeren, zichtbare houten plafondbalken, traditionele meubels en gietijzeren bedden voeren je terug naar het verleden, zonder ook maar iets van het hedendaagse comfort in te hoeven leveren.Voor de warmste dagen van het jaar is in elk appartement airconditioning ter beschikking.

Direct bij binnenkomst voel je de aantrekkingskracht van het verleden.De bijzondere sfeer werkt betoverend en de tijd lijkt te hebben stilgestaan.

Ontspanning en verkoeling bij het zwembad.
Na terugkomst van een bezoek aan één van de prachtige kunststeden in de omgeving, kunnen de gasten nog wat uurtjes ontspannen op de ligbedden en genieten van het verkoelende zwembad.

 

Agriturismo I Pitti heeft geen restaurant. We organiseren echter wel met een zekere regelmaat - zo’n twee of drie keer per week - een Italiaans diner. Wij doen dit op verzoek van onze gasten en bij een minimum aantal deelnemers. Gewoonlijk eten we buiten onder onze pergola van blauwe regen. Hoewel onze gasten elkaar soms nog helemaal niet kennen, is er na de eerste toost altijd genoeg om over te praten!

Het Menu
De hele familie helpt mee met de voorbereidingen voor het diner. Het menu varieert naar gelang de te verkrijgen seizoensproducten, die wij ‘s morgens vers inkopen. Het menu bestaat uit een aperitief, voorgerecht, hoofdgerecht en dessert en is inclusief onzerode huiswijn en ons verrukkelijke zelfgebakken brood.

Direct informatie en beschikbaarheid aanvragen

  • .(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal