Vakantiehuis Vakantie accommodatie San Marco In Villa Toscane 12 personen in San Marco In Villa, Toscane

Vakantie accommodatie San Marco In Villa Toscane 12 personen

Deze rustieke vakantiewoning bestaat uit twee onafhankelijke appartementen die intern niet met elkaar verbonden zijn. De woning is omgeven door velden met zonnebloemen die in volle bloei staan in de maanden juni en juli en het echte Toscane gevoel geven. Het huis heeft een ruime tuin met zwembad, barbecue en houtoven om pizza's te maken terwijl u van de zonsondergang geniet. De villa heeft een prachtig uitzicht op Etruskische stad Cortona. Vanuit de villa kunt u de steden Siena, Perugia en Assisi gemakkelijk bereiken. Het huis biedt veel privacy vanwege de geïsoleerde positie.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie San Marco In Villa Toscane 12 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie San Marco In Villa Toscane 12 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie San Marco In Villa Toscane 12 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal