Vakantiehuis Vakantie accommodatie Montecatini Terme Toscane 5 personen in Montecatini Terme, Toscane

Vakantie accommodatie Montecatini Terme Toscane 5 personen

De oude sigarenfabriek Settepassi , in de gemeente Ponte Buggianese, is nog steeds in werking. Het pand dateert uit het eind van de 19e eeuw en ligt op ongeveer 130 hectare grond. Het wordt ook gebruikt voor agrarische evenementen en als internationaal conferentiecentrum. Naast de fabriek staat het gerenoveerde landhuis dat gasten verwelkomt die een mooie en ontspannen vakantie midden in de natuur willen doorbrengen. Het is een aangename plek voor rustzoekers, sportliefhebbers en mensen die houden van de Toscaanse keuken. Het landhuis bestaat uit acht appartementen, kamers, bar, ontbijt en op aanvraag cateringservice. De Settepassi boerderij ligt in een natuurreservaat en biedt de mogelijkheid om een ​​natuurrijke vakantie door te brengen. Je verblijft te midden van een prachtig natuurreservaat voor zeldzame vogels, zoals aalscholvers, reigers, eenden en haviken.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Montecatini Terme Toscane 5 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Montecatini Terme Toscane 5 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Montecatini Terme Toscane 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal