Vakantiehuis Agriturismo I Poggetti La Colombaia - 5 personen in Massa Marittima, Toscane

Agriturismo I Poggetti La Colombaia - 5 personen

Middenin in de Maremma, in het zuidwesten van Toscane ligt agriturismo I Poggetti. Als we aankomen staan de eigenaren ons al op te wachten. Zij vertellen ons trots dat de agriturismo in de jaren '50' gebruikt werd als woning voor de landarbeiders die op het land werkten. We kijken elkaar aan en glimlachen, het is duidelijk dat ze hier nog veel mooie herinneringen aan hebben. Als we het appartement inlopen, zien we dat de voormalige boerderij zorgvuldig is omgebouwd tot een eersteklas en comfortabele agriturismo. De eigenaren vertellen dat de agriturismo zich bevindt op het landgoed 'Moris'. Hier kun je mooie en lange wandelingen of fietstochten kunt maken langs de indrukwekkende cipressenlanden, wijngaarden en olijfbomen. Ook vertellen ze dat er op het landgoed wijn en olijfolie wordt geproduceerd (o.a. de DOC Morellina di Scansano wijn). Als we via een trap de tuin inlopen hebben we een prachtig uitzicht over het Toscaanse landschap. 'Wauw', dit is genieten! Op het terrein ligt een mooie, groene tuin met schaduwrijke plekken en een groot zwembad met kinderbad. Hier kun je heerlijk relaxen op een van de ligbedden. Wil je de omgeving ontdekken? Dan zit je hier goed want er zijn vele mogelijkheden. Het centrum van Massa Marittima ligt vlakbij maar ook de leuke plaatsen Cala Violina, Castiglione Della Pescaia en de historische stad Siena zijn zeker een bezoekje waard. Ook een dag genieten aan de kust behoort tot de vele mogelijkheden. Voor onze natuurliefhebbers hebben we ook goed nieuws want het natuurpark Della Maremma is goed te bereiken.

Meer Informatie over Agriturismo I Poggetti La Colombaia - 5 personen op de site van de aanbieder

Agriturismo I Poggetti La Colombaia - 5 personen boeken

Vakantiehuis Agriturismo I Poggetti La Colombaia - 5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal