Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 22 personen in Cortona, Toscane

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 22 personen

Villa Sonia is een prachtig landgoed op het Toscaanse platteland. De villa ligt op een paar kilometer afstand van de oude stad Cortona, een kleine Toscaans juweel van Etruskische oorsprong. De villa is mooi gerestaureerd door de eigenaren die de authenticiteit hebben behouden van deze prachtige stenen boerderij. De villa is omringd door granen velden en oude olijfgaarden en de villa heeft een grote, volledig omheinde privétuin. In de tuin is een grote olijfgaard en een mooi zwembad met een panoramische uitzicht en een zonnige locatie. De villa bestaat uit een hoofdgebouw en een dependance en een tuin met bloemen en planten. Villa Sonia heeft een prachtig terras, uitgerust met barbecue, houtoven en tuinmeubilair, ideaal om te genieten van uw maaltijd, een glas locale wijn of van de spectaculaire zonsondergang. Het is een perfecte uitvalsbasis om de mooie kunststeden te ontdekken waaronder Florence, Montepulciano, Arezzo, Perugia, Siena, Montalcino en Assisi.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cortona Toscane 22 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 22 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 22 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal