Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen in Cortona, Toscane

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen

Villa Azzurra is een plek waar u een onvergetelijke vakantie kunt doorbrengen. De Villa ligt in het hart van Toscane, dichtbij de oude Etruskische stad Cortona. De villa ligt op plek met veel privacy, ver weg van het lawaai van de stad in een groene omgeving met olijfbomen. Het is prachtig om te zien en geeft een echt Toscane gevoel. Villa Azzurra is recentelijk gerestaureerd door de huiseigenaar met milieuvriendelijke en recyclebare materialen. De villa bestaat uit een stenen hoofdgebouw en een dependance. De villa is zeer sfeervol, lux en elegant ingericht. Vanuit de grote ramen heeft u een prachtig uitzicht op het landschap te genieten. De villa beschikt over twee zwembaden. Het tweede zwembad is een infinitief pool met uitzicht op de Monte Sant'Egidio en een klooster. De tuin rondom het zwembad is uitgerust met ligstoelen en terrassen om buiten te eten.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 12 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal