Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 11 personen in Cortona, Toscane

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 11 personen

Gelegen in Toscane biedt deze prachtige villa een betoverend uitzicht op het prachtige landschap van Cortona en Valdichiana en kunt u genieten van alle natuurlijke, historische en gastronomische kenmerken van deze prachtige locatie. Casa Maria Grazia garandeert naast privacy en comfort een prachtig zwembad waar u waardevolle momenten van ontspanning met vrienden of familie kunt doorbrengen. Er is ook een omheinde en uitgeruste tuin waar u en uw gasten kunnen genieten van de zon, het uitzicht en bijvoorbeeld de barbecue die uw verblijf uniek zullen maken. Door deze prachtige villa in Toscane te huren, kunt u uw vakantie doorbrengen in een unieke en exclusieve omgeving die zijn gasten een fantastisch verblijf biedt. Op elk moment van het jaar staat dit huis garant voor een unieke en onvergetelijke ervaring. Cortona is te bereiken via een heuvelweggetje (bergopwaarts) van ongeveer 1 km lang. Vanuit het dorp Camucia, op 1,5 km van het huis, kunt u de trein nemen naar de belangrijkste bezienswaardigheden in Toscane, Umbrië en Lazio.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cortona Toscane 11 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 11 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 11 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal