Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 10 personen in Cortona, Toscane

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 10 personen

Het huis is gelegen op slechts 500 meter van het hart van de Toscaanse stad Cortona, een beroemde Etruskische stad. Villa Falco is de ideale locatie om te ontspannen op stijlvolle wijze in Toscane. De villa, een voormalig, 17e-eeuwse herenhuis en aangrenzende boerderij, is smaakvol gerestaureerd en biedt haar gasten een prachtige panoramische locatie met een bijzonder mooi zwembad en de nabijheid van het stadscentrum. De restauratie van het schitterende stenen gebouw is voltooid en alle meubels zijn zorgvuldig uitgekozen uit authentieke, antieke familiestukken. Vanuit de villa en het bijgebouw openen grote Franse deuren op de voortuin met haar prachtige terrassen en gazons. De villa is verdeeld over twee verdiepingen en staat midden in een charmant park dat haar gasten uitstekende ontspannende plekjes tussen olijfgaarden biedt. Het zwembad is uitgerust met een zout-elektrolyse-systeem. De ligging op de grens tussen Toscane en Umbrië geeft talloze mogelijkheden om culturele en culinaire uitstapjes te maken: Florence, Siena, Perugia, Assisi, Arezzo liggen allemaal zeer dichtbij. Diners in de villa en privé kookcursussen over de Toscaanse keuken kunnen op aanvraag georganiseerd worden.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Cortona Toscane 10 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Cortona Toscane 10 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Cortona Toscane 10 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal