Vakantiehuis Appartement Certaldo appartement 1 - 3 personen in Certaldo, Toscane

Appartement Certaldo appartement 1 - 3 personen

Het bijzondere historische gebouw Certaldo is hoog gelegen in het centrum van het middeleeuwse plaatsje Certaldo. Alleen de weg ernaartoe is opzich al een feestje. Vanuit het nieuwe gedeelte van Certaldo rijd je namelijk omhoog richting het oude gedeelte en kun je onderweg genieten van allerlei wijnproeverijen die er georganiseerd worden. Dit is een goed begin! Als we aankomen zien we dat de appartementen onlangs zijn gerestaureerd, allen met een comfortabele inrichting. De appartementen hebben toegang tot een oude toren. Vanaf hier heb je een adembenemend uitzicht over de oude daken van het plaatsje met een panorama van 360° met in de verte uitzicht tot aan San Gimignano. Als we even later het centrum inlopen zien we diverse winkeltjes. Leuk om te weten is dat je het centrum van Certaldo ook per kabelbaan, de funicolare kunt bereiken. Deze kabelbaan vertrekt elke 15 minuten voor een traject van 1 minuut. Je komt dan tegenover het dorpsplein, Piazza Boccaccio, en over de aangrenzende weg (via II Giugno met de belangrijkste winkels) uit. De leuke plaatsen Florence, Siena, Volterra, Pisa en het beroemde stadje San Gimignano zijn ook zeker een bezoekje waard.

Meer Informatie over Appartement Certaldo appartement 1 - 3 personen op de site van de aanbieder

Appartement Certaldo appartement 1 - 3 personen boeken

Vakantiehuis Appartement Certaldo appartement 1 - 3 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal