Vakantiehuis Agriturismo Borgo dei Medici eerste verdieping - 4-5 personen in Cerreto Guidi, Toscane

Agriturismo Borgo dei Medici eerste verdieping - 4-5 personen

Agriturismo Borgo dei Medici is in het noorden van Toscane gelegen, tussen Florence en Lucca, en is ideaal voor gezinnen met jonge kinderen. De agriturismo ligt in een mooie groene omgeving en lekker centraal met alles op loopafstand! Het zwembad is een fijne plek om te genieten van het prachtige uitzicht terwijl de kinderen zich prima vermaken in het kinderbad, in de ruime tuin of op het voetbalveld. Rondom de appartementen zijn de wijnranken van de agriturismo gelegen. De agriturismo produceert onder andere olijfolie en wijn die ter plaatse ook te koop zijn. Ga er eens goed voor zitten en gun jezelf een goed glas wijn onder de warme Toscaanse zon! Het levendige dorpje Cerreto Guidi ligt vlakbij, handig als je een lekker ijsje wilt eten of gezellig een kopje koffie wil drinken. Op 700 meter loopafstand is het restaurant 'La Macina', gelegen. Ook de bekende steden Pistioia, Florence, Lucca, San Gimignano, Pisa en Siena zijn goed te bereiken. **VOORJAARSTIP** Wist je dat Toscane eigenlijk op haar mooist is in het voorjaar? Deze agriturismo is tot 29 juni te boeken met een flexibele aankomst, zo kun je zelf bepalen wanneer je aankomt en ook het aantal dagen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Meer Informatie over Agriturismo Borgo dei Medici eerste verdieping - 4-5 personen op de site van de aanbieder

Agriturismo Borgo dei Medici eerste verdieping - 4-5 personen boeken

Vakantiehuis Agriturismo Borgo dei Medici eerste verdieping - 4-5 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal