Vakantiehuis Vakantiehuis Civetta begane grond, privé-terras 70m² - 4 personen in Capolona, Toscane

Vakantiehuis Civetta begane grond, privé-terras 70m² - 4 personen

In de heuvels rondom Arezzo, verscholen tussen het vele groen ligt vakantiehuis Civetta. Als we aankomen worden we hartelijk ontvangen door de vriendelijke eigenaren, dit is een goed begin! Zij vertellen ons dat het huis dateert uit de 12e eeuw en dat de appartementen comfortabel en ruim zijn opgezet. Ook vertellen ze ons dat het op aanvraag mogelijk is om diners en kleine evenementen te organiseren op het terrein van deze accommodatie (voor groepen vanaf 10 personen). Hiervoor is een speciaal restaurant aanwezig. Als we even later richting de tuin lopen zien we het zwembad liggen. Vanuit de ruime tuin heb je een panoramisch uitzicht over de groene omgeving en het vlakbij gelegen Arezzo. Het vakantiehuis vormt een goede uitvalsbasis om Florence en de omliggende plaatsen te bezoeken. Het leuke plaatsje Capolona met diverse winkels en restaurants ligt vlakbij. Hier kun je op een van de zonnige terrassen neerstrijken voor een echte Italiaans kopje koffie. De mooie oude stad Arezzo is zeker een bezoekje waard en goed te bereiken. Andere leuke plaatsen zijn Florence, Rome, Cortona, Siena en Perugia.

Meer Informatie over Vakantiehuis Civetta begane grond, privé-terras 70m² - 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantiehuis Civetta begane grond, privé-terras 70m² - 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantiehuis Civetta begane grond, privé-terras 70m² - 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal