Vakantiehuis Giardino - Taverna Grande in Terranuova Bracciolini, Toscane/Elba

Giardino - Taverna Grande

Dit appartement ligt in Loro Ciuffenna en heeft 1 slaapkamer. De accommodatie is geschikt voor een stel en ligt tussen de Toscaanse heuvels. Je hebt een privétuin waar je heerlijk kunt ontbijten, welke uitkijkt op het grote terrein. Wat verderop liggen onder andere 2 zwembaden en is een fitnessruimte die wordt gedeeld met de andere gasten.In de omgeving kan je een mooie wandeling maken, maar je kunt ook 1 van de fietsen van het terrein pakken en de omgeving nog wat verder verkennen. Als je met de auto bent zijn de beroemde kunststeden als Florence, Siena en Arezzo goed te bereiken door de strategische ligging. Dit zijn zeker aanraders om een dagje weg te gaan, maar wat dichter bij huis is ook veel te zien.In de buurt zijn verschillende wijnhuizen waar je een proeverij kunt doen, en er is ook een restaurant waar je een Italiaanse kookcursus kunt volgen. Vraag de eigenaar hiernaar als je meer wilt weten!

Meer Informatie over Giardino - Taverna Grande op de site van de aanbieder

Giardino - Taverna Grande boeken

Vakantiehuis Giardino - Taverna Grande kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal