Vakantiehuis Villa Ribattolino in Sasso Pisano, Castelnuovo di Val di Cecina, Toscane/Elba

Villa Ribattolino

Villa Ribattolino is een gezellig en mooi ingericht vakantiehuis. De ideale bestemming voor een rustige, relaxte vakantie in volledige privacy.

Rondom het huis vindt u geplaveide terrassen, een rozentuin, dennenbosje en een hectare olijfgaarden met een overdekt terras waar u kunt eten en barbecueën. Verder is er ook nog een zwembad (2m diep).

De villa is gunstig gelegen in het hart van drie provincies: Pisa, Siena en Grosseto. De mooiste kunststeden van Toscane zijn allemaal eenvoudig te bereiken.
Andere activiteiten in de omgeving:
Paardrijden, wandelen, strand, culturele uitstapjes, tennis, bioscopen, theaters, verwarmde zwembaden, natuurlijke bronnenbaden.

De omgeving wordt gekenmerkt door prachtige routes langs de overblijfselen van kastelen, paleizen, Romeinse kerken en middeleeuwse dorpjes. Vergeet niet een bezoek te brengen aan Volterra, dat met zijn prachtige ligging een inspiratie vormde voor schrijvers, dichters en kunstenaars als Stendhal, Corot, D'Annunzio en Cassola.
Volterra (40 km) en Siena (60 km) zijn goed te bereiken en de prachtige stranden van Follonica en Punta Ala liggen op 35 km afstand.
De Aque Populoniae is ook een bezoek waard. Het is een belangrijk Etruskisch-Romeins kuuroord uit de derde eeuw voor Christus en het grootste Etruskisch-Romeinse tempelcomplex van de wereld.

Meer Informatie over Villa Ribattolino op de site van de aanbieder

Villa Ribattolino boeken

Vakantiehuis Villa Ribattolino kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal