Vakantiehuis Vakantie accommodatie Scicli Sicilië 4 personen in Scicli, Sicilië

Vakantie accommodatie Scicli Sicilië 4 personen

Hier komt u helemaal tot rust! In deze prachtige villa met zeezicht, vlakbij zee, overdekt terras, grote tuin en op korte afstand van de meest schitterende bezienswaardigheden van Sicilië zult u een fantastische vakantie beleven. De villa met mooi toegangshek is met smaak ingericht waarbij de originele details van de woning intact zijn gebleven. Uw villa is van alle gemakken voorzien. De eigenaren hebben gekozen voor lichte kleuren wat een rustige uitstraling geeft. Ook beschikt u over een ruime tuin vol bloemen en planten. De gastvriendelijke eigenaar zal er alles aan doen om u een fijne tijd te bezorgen. Geniet van het fijne terras, de BBQ en de mooie tuin. En dit allemaal vlakbij een schitterende, heldere zee, wat wilt u nog meer! Wanneer u de omgeving gaat bekijken vergeet dan niet om een aantal essentiële plekken te bezoeken. Wat dacht u van Ragusa, volop barok en prachtige bouwwerken. Bezoek ook het mooie Modica, bekend om zijn chocolade en mooie kathedraal. Op zoek naar natuur? Er zijn prachtige meertjes vlakbij, bezoek een natuurpark voor prachtige wandelingen en ga naar het pittoreske vissersdorpje Marzamemi. U bevindt zich een kilometer van de prachtig, heldere zee en u kunt zelfs een dagtochtje maken naar de grootste actieve vulkaan van Europa, de Etna. Ook de eigenaar heeft voor u allerlei tips.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Scicli Sicilië 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Scicli Sicilië 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Scicli Sicilië 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal