Vakantiehuis Vakantie accommodatie Santa Croce Camerina Sicilië 4 personen in Santa Croce Camerina, Sicilië

Vakantie accommodatie Santa Croce Camerina Sicilië 4 personen

Nieuwbouwvilla ingericht in een moderne stijl gelegen in Playa Grande in de buurt van het natuurreservaat van de Irminio-rivier en op een paar kilometer van de toeristische badplaats Marina di Ragusa. De villa beschikt over een ruime veranda omgeven door een tuin met hoogstambomen en hagen die een prachtig privézwembad voor ontspanning en welzijn van de gasten en een openlucht woonruimte met barbecue omsluiten. De parkeerplaats is bestemd voor privégebruik. Het interieur is ingericht in een moderne stijl. U beschikt over een ruime lichtrijke woonkamer die uitgeeft op de tuin en een privézwembad met alle voorzieningen. De villa is ideaal gelegen om uitstapjes te maken in de hele zuidoostelijke regio van Sicilië met al zijn heerlijke stranden.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Santa Croce Camerina Sicilië 4 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Santa Croce Camerina Sicilië 4 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Santa Croce Camerina Sicilië 4 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal