Vakantiehuis Vakantie accommodatie San Vito Lo Capo Sicilië 8 personen in San Vito Lo Capo, Sicilië

Vakantie accommodatie San Vito Lo Capo Sicilië 8 personen

Villa San Vito is een oase van rust voor degenen die willen ontsnappen aan de drukte te leven, op een geheime plaats omgeven door de Middellandse Zee en gestreeld door de zee breezes.Confortable en ruim, licht ingericht in mediterrane stijl. Met grote terrassen die draaien rond de hele villa voorzien van meubels en een barbecue om aangename momenten door te brengen in de gehele comfort. Gelegen op de deuren van Riserva dello Zingaro (natuurgebied) op 300 meter boven de zeespiegel en biedt een adembenemend uitzicht op de Golf van Castellammare. Omarmd door een grote wijngaard en een olijfboomgaard heeft een mild en aangenaam klimaat het hele jaar door. Het mooie strand van San Vito Lo Capo is slechts 10 Km. Bekend als een van de mooiste in Italië, een paradijs op aarde. Een eindeloze uitgestrektheid van fijn wit zand met een turquoise water in vele tinten en ondiep water dat het geschikt is voor kinderen en onervaren zwemmers te maken. Grote zee kunt u duiken, snorkelen en surfen.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie San Vito Lo Capo Sicilië 8 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie San Vito Lo Capo Sicilië 8 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie San Vito Lo Capo Sicilië 8 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal