Vakantiehuis Vakantie accommodatie Portopalo di Capo Passero Sicilië 10 personen in Portopalo di Capo Passero, Sicilië

Vakantie accommodatie Portopalo di Capo Passero Sicilië 10 personen

Villa Capo Passero is een exclusieve villa gelegen op een klif, op een paar honderd meter van het strand en het kleine centrum van Portopalo di Capo Passero, het meest zuidelijke punt van Sicilië. De grote, goed uitgeruste terrassen bieden een adembenemend uitzicht op het eiland Capo Passero, terwijl de zee bereikbaar is via een voetpad dat langs de klif loopt. Het terrein rondom de villa is nog in hun natuurlijke staat met bougainville, dwerg palmen en vijgen. Verfijnde, lokale materialen werden gebruikt tijdens de restauratie. Het elegante interieur, volledig ingericht en ontworpen om een ​​eigentijdse stijl te creëren, is uitgerust met airconditioning, internet wi-fi, satelliet-tv en een wasmachine. De grote villa, die zich verspreidt op twee niveaus, omvat op de begane grond een grote woon / eetkamer, een keuken en een toilet. Op de eerste verdieping is het slaapgedeelte met drie slaapkamers en twee badkamers. Aan de villa grenst nog een zelfstandig appartement bestaande uit een kleine woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer. Villa Capo Passero is een klein eindje rijden van de gouden zandstranden van Carratois, Isola delle Correnti en van het natuurreservaat van Vendicari, maar ook van het betoverende barokke steden van Noto, Modica, Scicli, Ragusa Ibla en Syracuse.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Portopalo di Capo Passero Sicilië 10 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Portopalo di Capo Passero Sicilië 10 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Portopalo di Capo Passero Sicilië 10 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal