Vakantiehuis Vakantie accommodatie Mongiove Sicilië 6 personen in Mongiove, Sicilië

Vakantie accommodatie Mongiove Sicilië 6 personen

Oinos is een prachtige, recent gerestaureerde boerderij gelegen in de nabijheid van Patti, een oud stadje aan de noordelijke kust van Sicilië, 60 km aan de westkant van Messina. Omgezet van een oude wijnopslag, kijkt deze woning uit op een brede, gemeenschappelijke binnenplaats gedeeld met andere huizen. Vanaf deze binnenplaats loopt een klein pad dat naar een mooi zandstrand. Stijlvol gerenoveerd, biedt Oinos twee gezellige slaapkamers met twee badkamers en een lichte, ruime woon / eetkamer met keuken die uitkomt op een heerlijk, uitgerust terras. Dit huis is ook een uitstekende uitvalsbasis voor een bezoek aan enkele van de meest interessante plekken dat het eiland te bieden heeft. Van de Eolische Eilanden tot de oude binnensteden van Taormina en Cefalù, van de archeologische vindplaatsen in Tindari naar het Marinello natuurgebied en de typische steden rondom de Etna en het Nebrodi Park.

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Mongiove Sicilië 6 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Mongiove Sicilië 6 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Mongiove Sicilië 6 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal