Vakantiehuis Vakantie accommodatie Modica Sicilië 7 personen in Modica, Sicilië

Vakantie accommodatie Modica Sicilië 7 personen

Deze typisch Siciliaanse villa ligt op 200 meter van de prachtige kustlijn van Marina di Modica in Zuid-Sicilie. Wat een ruimte heeft u in uw tuin! De villa bestaat uit twee appartementen, waarvan uw appartement op de 1e verdieping ligt. Er is geen zichtcontact met de buren, u deelt slechts de buitenkeuken met houtoven. U beschikt over een groot terras, balkon, omheinde tuin en een gedeelde buitenkeuken met houtoven. U kunt dus in alle privacy genieten van uw vakantie. De inrichting is eenvoudig en klassiek en de villa is van alle gemakken voorzien. Vergeet niet om de omgeving te verkennen. Veel scènes van de tv-serie Commissaris Montalbano zijn in deze regio opgenomen, en niet voor niets! De pittoreske straatjes, de barokke gebouwen, de heerlijke keuken en de prachtige kust maakt deze regio misschien wel de meest veelzijdige van Sicilie. Bezoek ook de oude griekse stad Syracusa. In 15 minuten bent u in Modica, de barokke stad bekend om zijn chocolade en vele kathedralen. Ook is de Etna vulkaan de moeite van een bezoek waard. U wilt nooit meer naar huis!

Meer Informatie over Vakantie accommodatie Modica Sicilië 7 personen op de site van de aanbieder

Vakantie accommodatie Modica Sicilië 7 personen boeken

Vakantiehuis Vakantie accommodatie Modica Sicilië 7 personen kan je direct bij de aanbieder boeken. Wij van vakantiehuis-in-italie.nl zijn enkel tussenpersoon die je op een gemakkelijke manier vakantiehuizen laat vinden, de boeking kan je vervolgens zelf bij de aanbieder boeken. Wel zo gemakkelijk.

Direct beschikbaarheid checken en boeken

.(JavaScript must be enabled to view this email address) | Website door BuroDenG! | © 2016 Vakantiehuis-in-italie.nl | Legal